Ontspanning Zakelijk Routeplanner Tarieven Hotelreservering


De omgeving van romantik hotel La Feuille d’or

 

Nationaal Park Hoge Kempen

Romantik Hotel La Feuille d’Or’ ligt verscholen in de bossen van het Nationaal Park Hoge Kempen, een beschermd natuurgebied van zo’n 50 km2 bossen en heide. Het gebied bij uitstek voor een wandeling, fietstocht, mountain-bike tocht of paardrijden, … Wij geven hier al enkele links:

Voor niet-geoefende wandelaars bestaat de mogelijkheid tot streekverkenning onder begeleiding van een gids.

 

Maasmechelen Village – Outlet shopping

La Feuille d’or bevindt zich op nauwelijks tien minuten rijden van Maasmechelen Village. Hier vindt u de grootste en beste modemerken, tegen prijzen die minstens 33% goedkoper zijn ten opzichte van de prijzen die de boetieks verleden jaar voor deze collecties aanrekenden.

Bekijk de reisweg

 

Euroscoop Maasmechelen

Vlak naast het merkendorp Maasmechelen Village vindt u een bioscoopcomplex. Het gebouw omvat een bioscoop met 11 zalen, een restaurant en een brasserie.

Bekijk de reisweg

 

Mosa Nostra

In Dilsen vindt u het kuuroord Mosa Nostra waar u terecht kan om te relaxen, herbronnen in pure luxe. U kunt uw overnachting combineren met een wellness afspraak.

Bekijk de reisweg

 

Genk

Na nauwelijks twintig minuten rijden bereik je de gemeente Genk. Deze multiculturele gemeente heeft drie shoppingcentra, uitgebreide sportfaciliteiten en een duidelijk zichtbaar mijnverleden.

Bekijk de reisweg

 

Openluchtmuseum Bokrijk

Jong en oud voelt zich thuis in het Domein Bokrijk. Het is dan ook de ideale plaats voor een dagje spel en amusement. In het Openluchtmuseum keer je terug in de tijd. De Bokrijkacteurs heten je welkom in hun dorp en nemen je mee naar het leven van vroeger. Kinderen kunnen zich amuseren op de grote openluchtspeeltuin.

Bekijk de reisweg

 

Maaseik

Het historische stadje Maaseik met het pitoresk centrum en verschillende recreatiedomeinen aan de Maas, ligt op twintig minuten rijden van La Feuille d’or.

Bekijk de reisweg

 

Thorn (NL)

Thorn , het witte stadje, dankt deze naam aan de ten dele uit de 17de en de 18de eeuw witgekalkte huizen. De Maaskeienmozaïek in de bestrating is een bezienswaardigheid op zich. Het centrum van Thorn is een beschermd stadsgezicht.

Bekijk de reisweg

 

Maastricht (NL)

Maastricht is een zeer gezellig toeristisch centrum met bezienswaardigheden en een oud stadsgedeelte. Ook voor wie houdt van shoppen, is deze stad zeer aantrekkelijk.
Bekijk de reisweg