5750 hectare bos en heide: dat is de ontzettend rustgevende omgeving waarin La Feuille d’Or zich bevindt. Onze ligging is een grote troef, maar niet onze enige. Naast deze groene oase, waarin u kan ontstressen en herbronnen, heeft La Feuille d’Or ook een gastronomische keuken en 6 luxueuze kamers met authentieke sfeer.

Op zoek naar een ideale locatie voor een leuk feest? Ook daarvoor ontvangen we jullie graag. Gastronomie staat altijd centraal bij ons & in samenspraak toveren we de perfecte receptie in elkaar of maken we een aangepaste dinner voor jouw event.

Met deze troeven weten wij wel meerdere mensen te bekoren maar weten we daarnaast ook de interesse op te wekken bij bedrijven. Een goed verzorgde businesslunch, een productlaunch of een bedrijfsevent: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een locatie waar u ongedwongen kan vergaderen met alle nodige voorzieningen ter uw beschikking? Download hieronder onze brochure voor meer informatie.

Events, activiteiten, diners,...

Bij La Feuille d’Or zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor groepen van 4 tot en met 80 personen kan u onder andere voor de volgende zaken bij ons terecht:

  • Business meetings
  • Bedrijfsrecepties
  • Brainstorm sessies
  • Team Buildings & incentives

Download onze bedrijfsbrochure voor extra informatie. Heb je echter iets specifieks in gedachten? Dan bekijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen!

Jouw communie of babyborrel vieren?

Er zijn bepaalde “moments in life” die wel dat extraatje verdienen. Ook daarvoor ontvangen we jullie graag bij La Feuille d’Or. Een babyborrel, de tweeling die zijn communie doet of de 50 jarige huwelijks jubileum van de grootouders? Voor elke gelegenheid hebben wij de gepaste formule die we graag met jullie bespreken!

Een springkasteel zodat de kinderen zich kunnen vermaken? Ook dat regelen we voor jullie, zodat jullie met een gerust hart van jullie feest kunnen genieten. Jullie tevreden, dan wij ook!

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons telefonisch op +32(0)89 / 65 97 12 of mail naar info@lafeuilledor.be.