Natuur, cultuur, avontuur en zoveel meer

Dat La Feuille d’Or zeer gunstig gelegen is, hoeven we misschien niet meer te zeggen. Met het Nationaal Park de Hoge Kempen als directe omgeving bevinden we ons in een oase van rust en natuur. 5750 hectaren bos en heide en een oneindig aanbod aan ontspannende en sportieve activiteiten! In het grote gebied ongerepte natuur is er een enorm aanbod van wandel-, fiets- en ruiterpaden. We helpen je graag de ideale route uitstippelen zodat jullie optimaal kunnen genieten van de natuur.

Buiten het park is er ook nog een gevarieerd aanbod aan activiteiten en steden om jouw tijd door te brengen. Hieronder helpen we je alvast een handje voort met enkele populaire trekpleisters. Heb je nog bijkomstige vragen of wensen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Onze gastvrouw Cindy helpt je graag bij het organiseren van jouw ultieme getaway.

Op zoek naar actie en avontuur? Dan ben je bij het Terhills Cablepark aan het juiste adres! Vanaf april kan je hier een hele zomer terecht om te wakeboarden of eens zot te doen in hun aquapark. Perfect voor teambuildings, vrijgezellen, vriendenweekends of gewoon om de avonturier in jezelf los te laten!

Naast de C-mine van Genk is de mijnsite van Beringen uniek in zijn soort in Europa. B-mine is de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen! De mijnsite is een ervaring op zich! Kruip in de huid van een mijnwerker en leer alles van het leven op een mijnsite of ga duiken in de oude mijngebouwen, nu Todi.

Het Circuit Zolder is the place to be om jouw racend hart bij op te halen voor auto-, motor-, fiets- en X-sport!  Dé plek voor adrenaline tijdens racekampioenschappen, -wedstrijden en -trainingen. Hou dus vooral eventkalender in het oog!

Wou je al lang eens de levendige straten van Maastricht doorlopen maar vond je nog niet de geschikte timing? Combineer dan een dagje Maastricht met een overnachting bij La Feuille d’Or. Zo kan je overdag rondstruinen in deze gezellige & karaktervolle stad en ’s avonds weer helemaal tot rust komen in de natuurlijke omgeving van het Nationaal Park de Hoge Kempen. Een droomcombinatie? Zeker! It’s the best of both worlds!

Geboeid door de geheimen van de kosmos? Dan is de Cosmodrome echt iets voor jou! Wie geboeid is door sterren en planeten zal de 360° shows zeker weten te appreciëren! Achteraf kan je je hart ophalen door de 3 meters lange telescoop te turen naar de hemel. Verdiep je in het melkwegstelsel door de educatieve Planetenpadwandeling die doorheen de dennenbossen loopt.

Boek een kamer

Bel ons op +32(0)89 / 65 97 12.