Jan Martens & Cindy Nijs

Chef & gastvrouw

La Feuille d’Or, de bloeiende zaak van Jan en Cindy, is een schot in de roos voor iedereen die op zoek is om puur te genieten. La Feuille d’or biedt een gezellig kader aan waarin natuur, gastronomie, ontspanning en aangenaam vertoevennaadloos samengaan.

De mogelijkheden lijken eindeloos. Hier kan u terecht voor een gastronomisch diner, een weekendje weg of een zakelijke meeting en alles ertussen in. Samen baat dit koppel hun zaak uit en doen ze dat elke dag met evenveel passie en energie.

Jan is de chefkok van dienst die in zijn keuken ware smaakexplosies op uw bord tovert. Al weet hij de klassiekekeuken te waarderen, weet hij dit telkens weer naar zijn hand te zetten door er een lichtere, speelsere en eigentijdsere draai aan te geven. En dat al- les heeft duidelijk het gewen- ste effect, want Gault Milliau bekroont La Feuille d’Or al sinds 2006 jaar na elkaar met een mooie score van 15 op 20.

Cindy biedt daarnaast de perfecte service en probeert iedere bezoeker en klant op hun wenken te bedienen en te voorzien van de nodige informatie om optimaal te kunnen genieten van wat La Feuille d’Or te bieden heeft. Ontdek hier wat La Feuille d’Or voor u kan betekenen.