In La Feuille d’or voelt u zich meteen thuis! Ons team zorgt voor een warm onthaal en het rustieke Franse interieur voor een authentieke sfeer.

Ons boutique hotel heeft zes luxueuze kamers. Deze zijn recent volledig vernieuwd en dus voorzien van alle comfort. Niets zal uw nachtrust verstoren want ook de ligging van ons hotel garandeert een zalige nacht midden van de natuur.

Voor het slapengaan kan u nog genieten van een gastronomisch diner met verse seizoensproducten, met een glaasje champagne op het terras of een warm drankje aan de haard. ’s Morgens verwennen we uw smaakpapillen met een uitgebreid ontbijt.

De vele wandel & fietsroutes nodigen u uit om de regio te ontdekken: van Connectera tot het terhills cablepark.  We helpen jullie trip mee te plannen, maar kijk alvast eens bij onze arrangementen of omgeving.

Ook groepen zijn natuurlijk welkom in La Feuille d’Or. We zijn voorzijn van de nodige faciliteiten voor uw verjaardagsfeest of uw bedrijfsevent. Meer info vindt u onder de Events.

La Feuille d’Or is ook gekend als “Romantik Hotel”.

Boek een kamer

Je kan een van onze 6 kamers en je diner ook apart boeken bij ons.

Of bel ons op +32(0)89 / 65 97 12.

Arrangementen

null

Ladies shopping weekend!

Shopping, food & relaxing

null

Gastronomisch genieten

op Gault Millau niveau

null

Er op uit in de natuur

In het hart van het Nationaal Park

null

Actief weekendje weg

Fietsen of mountainbiken doorheen de Hoge Kempen