Heb jij een voorliefde voor gastronomische tafelen en sta je open voor vernieuwende, verfijnde smaken? Wat is er heerlijker dan je voeten onder tafel te schuiven en keer op keer culinair verrast te worden door een nieuw kunstwerk op je bord? Sinds 2006 krijgt La Feuille d’Or steeds opnieuw een score van 15/20 toegekend door Gault Millau en die eer willen we kost wat kost hoog houden. Met behulp van verse seizoensproducten en met een passie voor kwalitatieve ingrediënten zorgt Jan dan ook telkens weer voor uitzonderlijke smaaksensaties.

 

We vernieuwen elke maand en met speciale gelegenheden onze menukaart. Ontdek hieronder ons actuele aanbod.

Maandmenu

oktober 2019

Noordzeekrab

appel | soja | gember

Kalfszwezerik

knolselder | mosterd | witloof

Rogvleugel

zwarte woud ham | boterraap | beukenzwam

Hertenkalf

pastinaak | sjalot | rode biet

Zeebaars

venkel | fregola di Sarda | Kreeften-jus

Appel

limoen| amandel | karamel

Menuformules

Prijs menu

met aangepaste wijnen (2)

3 gangen (1)

39 €

59 €

4 gangen (1)

55 €

83 €

5 gangen

65 €

100 €

6 gangen

80 €

120 €

All-in formule

Op vrijdag en zondag (uitgezonderd feestdagen)
serveren wij het viergangenmenu all-in voor 80 €.

Dit menu omvat 4 gangen, 2 glazen witte wijn,
1 glas rode wijn, koffie/thee en water.

(1) Niet beschikbaar op zaterdag en feestdagen.
(2) Aangepaste wijnen is zonder dessertwijn (supplement 7 euro).

De menu’s worden enkel per tafel geserveerd. Voor elke aanpassing in het menu kan er een supplement aangerekend worden.

We houden graag rekening met jullie dieetwensen. Gelieve dit te vermelden bij uw reservatie zodat we hier optimaal rekening mee kunnen houden. Indien dit niet het geval is, kan er een supplement aangerekend worden.

Om de nachtrust van onze hotelgasten en team te respecteren, serveren wij onze laatste drankjes om 00u00 en sluiten we ten laatste om 01u00 onze deuren.

Reserveer een tafel

Bel ons op +32(0)89 / 65 97 12.